«Часом ОДА запроваджує абсурдні карантинні правила», - Ігор Поліщук

«Часом ОДА запроваджує абсурдні карантинні правила», - Ігор Поліщук

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що частина карантинних обмежень, які запроваджує Волинська облдержадміністрація, абсурдна. Зокрема це стосується вимог закрити дитсадки та літні майданчики ресторанів після 22:00.

Про це посадовець розповів в інтерв’ю Першому.

«Сьогодні у нас з обласною державною адміністрацією трохи є неспівпадіння поглядів. Ефективність деяких заходів, які ухвалює ОДА, на мою думку, є низькою. Один з останніх – заборона роботи літніх майданчиків ресторанів після 22:00 (Луцьк не впровадив це рішення обласної комісії, - ред.). Я не розумію – невже після 22:00 є більша ймовірність заразитись коронавірусом, ніж до 22:00? При цьому сьогодні ресторанний бізнес і кінотеатри найбільше страждають від коронавірусу», – сказав Ігор Поліщук.

Нагадаємо, Луцьк дозволив повністю відкрити ресторани з 16 липня.

Також радник міського голови критикує вимогу ОДА закрити дитячі садки. 

«Якщо ми це зробимо, люди або сидітимуть вдома без грошей, створюючи недонадходження до міського бюджету, або братимуть дітей з собою на роботу і наражатимуть їх на небезпеку. Я кожного дня аналізую перелік людей, які заразились коронавірусом і бачу, що офіси та виробництва – одні з тих місць, де люди інфікуються найчастіше», – сказав він.

«Ми не можемо просто виконувати рознарядки, які нам спускають зверху. Інколи абсурдні», – наголосив Ігор Поліщук.

Окрім цього він розкритикував роботу карантинних постів під Луцьком, які вибірково міряли температуру водіям та пасажирам авто.

«Якщо в людини була температура до певної межі, їй давали направлення до сімейного лікаря і людина вже на власний розсуд вирішувала – звертатись до нього чи ні. Якщо температура вища певної межі – викликали «швидку». Але людина так само могла поїхати собі, не дочекавшись. Я не знаю жодного випадку, щоб когось госпіталізували з карантинного посту», – сказав посадовець.

Більше читайте тут: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Чи буду балотуватись в мери Луцька? Розкажу згодом». Інтерв’ю з Ігорем Поліщуком. Частина 1
Наступна новина Назвали офіційного кандидата на голову Національного банку
Останні новини
Схожі новини