Частина Луцька лишиться без гарячої води

Частина Луцька лишиться без гарячої води

У Луцьку на декількох вулицях не буде три дні гарячої води.

Про це інформує «Луцьктепло».

Подачу теплоносія для потреб послуги з постачання гарячої води від котельні на вул. Декабристів, 29 буде припинять на три дні.

У зв'язку із зупинкою котельні від ранку 22 серпня подачу гарячої води буде припинено до 30 житлових будинків на вул. Декабристів, 25, 25а, 27, 31, просп. Відродження, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 8а, 10, 10а, 12а, 14, 14а, 14б, 16, 16а, вул. Січова, 2, вул. Захарова, 5, 7, 9, 9а, вул. Митрополита Шептицького, 32, 34, вул. Гетьмана Сагайдачного, 4, 5, вул. Щусева, 20а, вул. Рівненська, 125.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В квартирах буде +18. Що лучанам треба знати про новий опалювальний сезон

Причина зупинки – виконання монтажних робіт із заміни насосного обладнання підрядником по Контракту 3b «Модернізація котелень – заміна великих насосів» у рамках Проєкту модернізації централізованого теплопостачання м. Луцька, що реалізується у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку.

Відновлення роботи котельні та постачання гарячої води споживачам – 24 серпня, до кінця дня. 

Додатково повідомляють, що роботи на котельні на вул. 8-го Березня, 3 триватимуть і завтра, 20 серпня. Відновлення надання послуги з постачання гарячої води – до кінця дня.

Читайте також: Як Нововолинськ готується до опалювального сезону


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Благодатному попрощалися з Героєм Віталієм Горліковським
Наступна новина У нововолинській лікарні встановили кисневу станцію
Останні новини
Схожі новини