Чемпіонат із дрег-рейсингу в Луцьку: погодинна програма

Чемпіонат із дрег-рейсингу в Луцьку: погодинна програма
фото ілюстративне

Вже 24 червня в Луцьк відбудеться чемпіонат України з мото-дрег-рейсингу, другий етап PROUDRS Професійної Української дрег-рейсингової серії відбудеться в Луцьку.

Організатори опублікували погодинну програму та правила поведінки під час змагань.

Так, відкриття змагань відбудеться а 14:00. Закінчення – о 19:30.

Організатори наголошують, що під час заходу забороняється приносити та вживати алкогольні напої. Будь-які напої в склотарі заборонені. Також забороняється приносити будь-які колючо-ріжучі предмети. Будь-яка зброя заборонена. Забороняється приносити також швидко-займисті, отруйні речовини тощо.

Крім того, обов’язкова наявність контрольної стрічки встановленого зразку на зап’ястку кожного відвідувача. Стрічка видається після оплати за вхід. На першу вимогу охорони, маршалів змагань та персоналу обов’язково пред’являти стрічку та документи, підтверджуючі особу.

Глядачам дозволено рухатися згідно з вимогами плану безпеки заходу, пропускної системи, придбаних стрічок.

Рух транспорту глядачів, учасників змагань, персоналу змагань на території проведення змагань згідно з планом безпеки дозволяється зі швидкістю п’ять кілометрів на годину.

Забороняється виходити, вибігати на місце безпосереднього проведення заїздів до, під час та після проведення змагань, або робити це виключно з дозволу організаторів, маршалів змагань, та охорони.

Обов’язково стежити за дітьми. Виконувати вимоги охорони, маршалів, суддів та персоналу змагань.

У разі підозрілої поведінки присутніх на змаганнях охорона, за необхідності, має право на особистий огляд та огляд автомобілів тощо. Організатор змагання має право на відмову глядачеві у перебуванні на заході в разі порушення правил та порушення правил поведінки на масових заходах в Україні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, як виглядає актовий зал у луцькій школі №15 після капітального ремонту. ФОТО
Наступна новина У Луцьку за день зібрали половину грошей на лікування самотньої бабусі. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини