Через «бляхарів» на волинському кордоні заблоковані більше 200 авто

Через «бляхарів» на волинському кордоні заблоковані більше 200 авто
фото: Волинь 24

Понад 1,5 тисячі автомобілів заблоковані у пунктах пропуску на західному кордоні України у зв’язку з акціями «євробляхарів».

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Державну фіскальну службу. 

Віддзначається, що триває блокування шляхів у пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг». У напрямку в’їзду в Україну черги на «Устилузі» відсутні.

«У п/п «Ягодин» на виїзд очікують 200 вантажних автомобілів, 10 – легкових та 3 автобуси. На в’їзд – 30 вантажних та 20 легкових транспортних засобів», - йдеться в повідомленні.

Також заблокований пункт пропуску «Шегині-Медика».

«На виїзд з України очікують 100 вантажних та 100 легкових транспортних засобів і 11 автобусів. На в’їзд в Україну – 110 вантажних та 120 легкових авто та 15 автобусів. Піший перехід розблокований», - йдеться в повідомленні.   

У пункті пропуску «Краковець-Корчова» заблоковано дорогу перед виїздом.

«На виїзд з України очікують 250 вантажних та 80 легкових автомобілів і 10 автобусів. На в’їзд очікують 220 вантажних та 190 легкових і 25 автобусів», - відзначили в ДФС.

Пункт пропуску «Рава-Руська-Хребенне» повністю заблокований.  

Станом на 11.30 пункт пропуску «Грушів-Будомєж» розблокований. На в’їзд чекає 10 легкових авто та 5 автобусів, на виїзд – 80 легковиків та 2 автобуси. 

«На митному пості «Тиса» рух транспортних засобі не здійснюється. За 100 м від пункту пропуску дорога заблокована мітингувальниками. Митний пункт «Малий Березний» – рух транспорту не здійснюється через блокування», - йдеться в повідомленні. 

Пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» станом на 11:30 розблокували. Черги на в’їзд та виїзд з України відсутні.

Відзначається, що майже подібна ситуація на митному посту «Смільниця-Кросцєнко» – лише на виїзд в Україну перебувають 60 транспортних засобів.

Пункт пропуску «Доманово», де зранку мітингувальники перекрили пішохідний перехід, працює в штатному режимі.

«Станом на 12:30 митні пости «Ужгород», «Косонь», «Лужанка», «Вилок», «Неветленфолу» працюють у штатному режимі, черги відсутні», - йдеться в повідомленні ДФС.

Також відновлено рух на митному посту «Солотвино». 

Нагадаємо, 26 листопада рух через низку пунктів пропуску на кордоні залишається ускладненим через дії власників автомобілів з іноземною реєстрацією, які частково чи повністю блокують рух прилеглими дорогами.

Власники автомобілів із іноземною реєстрацією протестують через вступ в дію нових законодавчих норм щодо легалізації ввезених із порушенням митного та податкового законодавства автомобілів із європейською реєстрацією.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З кого брати гроші за навчання сільських дітей? Луцькрада ще думає
Наступна новина Куди у Луцьку подіти непотрібні речі
Останні новини
Схожі новини