Куди у Луцьку подіти непотрібні речі

Куди у Луцьку подіти непотрібні речі
Фото: golos.ua

Напередодні Нового року усі традиційно наводять лад у домівках. І щороку ми проходимо через одне і те ж – перекладаємо з місця на місце речі, які нібито ще й непогані, але нам вже непотрібні – їх шкода викинути і нікуди подіти. 

У Луцьку є кілька місць, куди можна віддати речі, котрі можуть бути потрібними іншим. Адже свята – це ідеальний час для добрих справ, – пише Таблоїд Волині

Соціальний контейнер

У місті встановлено 2 соцконтейнери для збору одягу: біля ЦНАП з вул. П'ятницької гірки та території Терцентру на вул. Данила Галицького, 18. Чисті речі необхідно запакувати в пакети та просто вкинути в контейнер.

Тричі на тиждень, у понеділок, середу та четвер з 17.00 до 18.00 години всі, хто потребує, може прийти й отримати одяг зі соціальних контейнерів, керівники проекту також активно передають речі на Схід та в притулки.

Червоний хрест

Речі для тих, хто їх потребує можна віддати за адресою вул. Бандери 5, особливим попитом користуються теплі речі.

Мальтійська служба допомоги

Організація розташована за адресою вул. Кафедральна, 17а. Представники активно допомагають тим, хто опинився у скруті та підтримує речима та шкільним приладдям дітей-сиріт.

Комісійні магазини

Свої речі можна продати за символічну ціну в точках продажів такого формату. Зазвичай ви пропонуєте власну ціну, а платите лише за розміщення речей там на певний термін.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через «бляхарів» на волинському кордоні заблоковані більше 200 авто
Наступна новина Популярна візажистка з Луцька виборола «срібло» на фестивалі в Росії. ФОТО
Останні новини
Схожі новини