Через борг «Луцьктепла» місто може залишитись без гарячої води

Через борг «Луцьктепла» місто може залишитись без гарячої води
Фото ілюстративне

Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» боргує за послуги з розподілу газу компанії «Волиньгаз» понад 14 млн 600 тис. грн.

Газорозподільне  підприємство «Волиньгаз» звернулось із відповідним листом до Луцької міської ради та керівництва «Луцьктепла», в якому наполягає на дотриманні підприємством зобов’язань, узятих на себе відповідно до чинного договору розподілу природного газу. Про це повідомили у пресслужбі «Волиньгазу».

«Луцьктепло» має оплатити борг за послуги з розподілу газу в сумі 14 634 574,50 грн. виключно грошовими коштами на поточний рахунок оператора газорозподільної мережі (ГРМ).

«Усім без винятку боржникам – і фізичним, і юридичним особам, підприємствам теплокомуненергетики – ми постійно нагадуємо та розповідаємо про те, що боргу не повинно бути. Бо на підставі укладеного договору компанія має право припинити надання послуги з розподілу природного газу», – зазначає комерційний директор «Волиньгазу» Андрій Карпомиз.

Газовики застерігають, що якщо «Луцьктепло» не вирішить найближчим часом питання щодо погашення заборгованості за розподіл природного газу перед АТ «Волиньгаз», то після закінчення карантину товариство буде змушене застосовувати заходи примусового стягнення суми заборгованості, а також штрафних санкцій за невиконання умов договору розподілу природного газу.

Читати також: Назвали три найпопулярніші способи, як зручно передати показники газового лічильника

Довідково
АТ «Волиньгаз» займається доставкою природного газу близько 250  тис. сімей Волині. Компанія активно впроваджує  онлайн-сервіси, якими користуються вже понад 65 тис. жителів  області. Чат-бот Viber використовують майже 17  тис. волинян.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Роботу громадського транспорту в Україні відновлять 22 травня, – міністр
Наступна новина Фірми дружини керівника апарату Волинської ОДА фігурують в кримінальному провадженні
Останні новини
Схожі новини