Через ковід у Волинській обласній лікарні – рекорди смертей

Через ковід у Волинській обласній лікарні – рекорди смертей
Фото ілюстративне

За два роки епідемії Волинська обласна клінічна лікарня, при якій працює ковідний госпіталь у селі Боголюби біля Луцька, втратила 392 пацієнти, що хворіли на ковід.

Це рекордна смертність у медичному закладі, - заявив у п’ятницю, 22 жовтня, виконувач обов’язків директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар.

«Померло через коронавірус 392 людини. Відтак у 2020 році смертність становить 12,9%, у 2021-ому – 12,1%. Для таких закладів, як наш це вкрай великі цифри. Ми звикли працювати, коли смертність на рівні одного, максимум двох відсотків», - сказав головний лікар.

Нагадаємо, на Волині є випадки, коли від ковіду помирали цілими сім’ями. У вересні в Іваничівській громаді померли чоловік, дружина і мати дружини. Нещодавно померли 29-річний чоловік і 35-річна жінка у Володимир-Волинській і Зимненській громадах. 

Загалом же в області від ковіду померло 1386 людей. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пацієнти з ковідом часто обманюють, що вакциновані, – очільник Волинської обласної лікарні
Наступна новина Повідомили, від чого спалахнув будинок на Волині, у якому згорів чоловік
Останні новини
Схожі новини