Через новий закон власники «євроблях» не можуть забрати авто зі штрафмайданчиків. ВІДЕО

Через новий закон власники «євроблях» не можуть забрати авто зі штрафмайданчиків. ВІДЕО
джерело фото: 24tv.ua

Із 27-го вересня в Україні набрав сили новий закон про паркування. І він завдав неабиякого головного болю власникам «євроблях».

Їхні машини вивозять на штрафмайданчики, а забрати їх звідти – зась, – йдеться в програмі ДЖЕДАІ каналу 2+2.

Уже майже тиждень поліція може евакуйовувати авто, які неправильно припарковані. За неправильну парковку – покарання однозначне, якщо водій на місці – це штраф. Якщо водія на місці немає, машину – на евакуатор і на штраф-майданчик. Але є категорія водіїв, які свою машину забрати звідти не зможуть.

Мова про «євробляхи». Як і водії з українськими номерами, особливою повагою до правил паркування вони не відзначаються. Але проблем у них значно більше.

Річ у тім, що забрати авто з майданчика можуть або власник машини, або довірена особа, ім.’я якої є в техпаспорті. А цих людей ще треба знайти.

Можливо, аби «євробляхи» не заполонили поліцейські майданчики, а водії поповнювали бюджет країни – скоро їх дозволять забирати по довіреності. Та цієї норми ще нема, втім розумники вже вигадали, як на цьому нажитися.

Після евакуації машини потрапляють на спец-майданчик МВС. Але тут, цілком ймовірно, скоро може народитися доволі цікава схема, адже, з повним комплектом документів за вашою машиною теоретично може прийти абсолютно стороння людина.

Нині ж евакуйовані литовці заростають мохом за колючим дротом. Забирати їх ніхто не поспішає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Без науковців ми ліс реформувати не зможемо, – Володимир Бондар
Наступна новина Реформи в освіті: наслідки для закладів обласного значення
Останні новини
Схожі новини