Реформи в освіті: наслідки для закладів обласного значення

Реформи в освіті: наслідки для закладів обласного значення

Тема чергової програми «Відкрита влада. Область» - «Реформи в освіті: наслідки для закладів обласного значення». Йшлося про  зміни, які відбулися в закладах освіти,  що є об`єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Під час ефіру також ознайомимо громаду області основними акцентами Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Волинської обласної ради, яке було затверджене рішенням 21 сесії. 

Учасники програми:

- Юрій Поліщук - заступник голови постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму; 
- Олександр Курилюк - секретар голови постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму; 
- Галина Йовик - депутат обласної ради; 
- Людмила Плахотна - начальник управління  освіти, науки і молоді ОДА;
- Євгеній Возняк - директор Княгининівського ліцею Волинської обласної ради;
- Ірина Лозовська - директор Волинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради;
- Лариса Лопухович - директор Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».



Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через новий закон власники «євроблях» не можуть забрати авто зі штрафмайданчиків. ВІДЕО
Наступна новина ПриватБанк запустив осінній марафон для учасників Weblancer
Останні новини
Схожі новини