Через обстріл телевежі на Рівненщині загинуло дев'ять людей

Через обстріл телевежі на Рівненщині загинуло дев'ять людей

Через обстріли телевежі на Рівненщині загинуло дев’ять людей. Ще стільки ж отримали поранення.

Про це розповіли під час брифінгу начальника Рівненської обласної військової адміністрації Віталія Коваля та начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області Юрія Корецького, – повідомляє Рівненська ОВА.

Нагадаємо, вранці 14-го березня на Рівненщині дві ракети атакували телевізійну вежу та адмінприміщення біля неї. Тоді голова Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомляв, що з-під завалів витягнули людей та вони лишились живі. Однак, як стало відомо, пізніше на місці події виявили дев’ять загиблих та дев’ять постраждалих людей. 

«Перші підрозділи рятувальників прибули на місце події за 8 хвилин. До робіт залучили 15 одиниць техніки ДСНС та 90 осіб особового складу, а також 130 людей та 30 одиниць техніки аварійно-рятувальних служб цивільного захисту. На даний час рятувальні роботи продовжуються», - йдеться у повідомленні.

Станом на 18:00 виявили дев’ять загиблих та дев’ять постраждалих. Наразі мовлення місцевих телеканалів здійснюється в кабельних мережах. Свої послуги надали інтернет провайдери «Воля-кабель», «Тріолан», «Ланет-ТВ». Місцеві радіостанції відновлюють мовлення в радіоефірі.

Нагадаємо, у Луцьку двічі обстрілювали військовий аеродром – 24 лютого та 11 березня. Під час других обстрілів загинуло четверо людей, ще шестеро було поранено. Як потім повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщукракети повністю знищили військовий аеродром у Луцьку. Навідника вогню лучанина Іллю Сметаніна раніше затримала СБУ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лицарі з РПГ. Лучани вчаться стріляти
Наступна новина Через війну з Луцької громади виїхало понад 7 тисяч школярів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні