Через потепління, у Ковелі будуть економити на опаленні

Через потепління, у Ковелі будуть економити на опаленні

Сьогоднішня апаратна нарада у Ковельському міськвиконкомі почалася з привітання міського голови Олега Кіндера своїх підлеглих із Новим роком і темою погоди.

«Погода дуже гарна, тобто весняна погода, дай Бог, щоб вона така була і до літа. Хоч зекономимо, Валентина Олександрівна, на енергоносіях для бюджетних структур. Володимиру Івановичу трішки не повезе, ну але то не так страшно», – мовив Олег Олексійович, звернувшись до начальниці фінансового управління Валентини Романчук та згадавши директора ПТМ «Ковельтепло» Володимира Бойка.

«І раз така погода, можна десь вже і починати якусь роботу таку, що з бруківкою зв’язану або з іншими роботами», – націлив мер свого заступника з комунальних питань Андрія Товстигу та начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрія Стернічука.

Також міський голова висловився щодо фасаду сесійного залу міської ради.

«Щоб тільки тепло було значить, щоб почали робити. Але призначень немає. Тільки мова за проектно-кошторисну документацію», – сказав він до керуючого справами виконкому Володимира Бойка.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий рік з бурштином: волинська поліція перевіряла, чи триває незаконний видобуток на Поліссі
Наступна новина Поліція назвала ще 3 версії у гучній справі про вбивство юристки
Останні новини
Схожі новини