Через снігопади Савченко просить волинян далеко не їздити

Через снігопади Савченко просить волинян далеко не їздити
Фото ілюстративне

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко розповів, що дороги в області постійно розчищаються. Однак він просить волинян утриматись від далеких поїздок.

Про це посадовець написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Станом на 17:30 год. 16 грудня 2018 року на дорогах Волині забезпечено проїзд у всіх напрямках. Сніг та хуртовини продовжують перемітати автошляхи області, тому в області упродовж дня посилено працюють комунальні служби, дорожники та техніка», – повідомив голова ОДА.

«За інформацією Служби автомобільних доріг області, вже задіяно близько 69-ти одиниць для очистки та посипання доріг, в тому числі: 3 автогрейдери, що працюють у Горохівському та Локачинському районах та 47 одиниць піскорозкидної техніки. Станом на 17:30 на дорогах області працює близько 40 одиниць техніки», – написав він.

З його слів, максимальний покрив снігу до 15-ти см. спостерігається у Луцькому районі.

«Увага! Снігопади продовжуватимуться до вівторка 18-го грудня 2018 року, а тому просимо волинян утримуватись від далеких поїздок», – резюмував Олександр Савченко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина УПЦ залишається найбільшою церквою в Україні, - речник Московського патріархату на Волині
Наступна новина Техніка працює з 4 ранку: як Луцьк рятують від заметів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини