Через спробу дати 600 гривень хабара лучанин може сісти на 2 роки

Через спробу дати 600 гривень хабара лучанин може сісти на 2 роки

Детективи слідчого управління ГУНП у Волинській області оголосили про підозру лучанину у скоєнні злочину, передбаченого  ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України, йдеться про пропозицію та надання неправомірної вигоди поліцейським.   

Нагадаємо, у червні в обласному центрі Волині співробітники патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль під керуванням 32-річного лучанина. Водій, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським 600 грн. неправомірної вигоди, – повідомили у поліції.

Цей факт правоохоронці належним чином задокументували. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Поліцейські детективи за процесуального керівництва обласної прокуратури повідомили лучанину про підозру у скоєному злочині та завершили розслідування кримінального провадження. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.  

Санкція статті за вчинене правопорушення передбачає, зокрема, штраф від 8,5 тис. грн.. до 12,750 тис. грн. або обмеження волі чи позбавлення волі від двох до чотирьох років із спеціальною конфіскацією.

Читайте також: «Хабарниками зазвичай стають співробітники контролюючих органів», - Юрій Фелонюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Олександр Савченко розповів, яким буде Центр реабілітації атовців на Волині
Наступна новина Луцький ресторатор прокоментував слова Хорзова про «піцу за 7-10 доларів»
Останні новини
Схожі новини