Луцький ресторатор прокоментував слова Хорзова про «піцу за 7-10 доларів»

Луцький ресторатор прокоментував слова Хорзова про «піцу за 7-10 доларів»
Фото Олега Іванюка з його сторінки в Facebook

Відомий луцький ресторатор Олег Іванюк прокоментував слова колеги Романа Хорзова, який, нагадаємо, розповів, що справжні піца і суші повинні коштувати 7-10 доларів. Ці слова спровокували жваву дискусію в Facebook – не всі користувачі поділяють думку ресторатора.

«Викликав вогонь на себе мій колега і товариш Роман Хорзов лише тим, що був чесним і добре знає економіку. Більшість критиків у коментарах навіть не задумались про те , чому у них такі низькі доходи, що не дозволяють витратити 7 доларів за піцу, а накинулись на Романа з звинуваченнями», – написав Іванюк у Facebook.

«Насправді - у тих 7 доларах справедливо закладена зарплатня кухара, яка дозволить йому гідно жити і самому не економити купуючи дешеві і неякісні речі. Невже ви не цінуєте свою працю? Гадаю - що цінуєте....Чому ж тоді ви не готові цінувати працю інших людей?»

«Нікого не дивує ціноутворення на алкоголь : відкоркувати пляшку горілки за 100 грн і продати її у барі за 300 грн - це нормально! А вкладену роботу, час, вміння і досвід у піцу ми не готові оцінити? Усі ми чули про ВВП. В Україні воно складає 2 тис.доларів на людину. У Італії - 30 тис. доларів».

«А все тому, що там вища вартість праці, а відтак вища додаткова вартість йде у економіку і у благополуччя громадян. От така історія з ціною на піцу», – вважає Олег Іванюк.

Читайте також: «Справжні піца і суші повинні коштувати 7-10 доларів», - ресторатор Роман Хорзов


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через спробу дати 600 гривень хабара лучанин може сісти на 2 роки
Наступна новина У «Борисполі» близько 200 людей не можуть вилетіти з України
Останні новини
Схожі новини