Олександр Савченко розповів, яким буде Центр реабілітації атовців на Волині

Олександр Савченко розповів, яким буде Центр реабілітації атовців на Волині

Зразковим повинен стати реабілітаційний центр для бійців АТО на базі Волинської обласної клінічної лікарні у Боголюбах, - переконаний голова ОДА Олександр Савченко.

Про це йшлося під час ефіру на ТРК «Аверс», присвяченому 100 дням роботи голови Волинської ОДА Олександра Савченка, – пише ІА «Волинські новини».

Нещодавно за ініціативи голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці велися перемовини про відкриття реабілітаційного центру для бійців АТО в обласній лікарні у селі Боголюби Луцького району.

«Це буде шикарний центр. Ми з Ігорем Петровичем спілкувалися на цю тему. На жаль, його побудувати за короткий час нереально, але за рік-два буде дуже потужний центр для реабілітації. Ми не завжди маємо змогу когось відправити за кордон, в клініки, де це більш розвинене, і в Київ не усіх направиш. Центр на Волині стане зразковим», - розповів голова облдержадміністрації.

Він відзначив, що підтримка бійців АТО нині – це найважливіше, тож кошти, які міська рада виділяла на інший заклад реабілітації в Луцьку на проспекті Волі на базі Центру первинної медико-санітарної допомоги, також знадобляться.

«Ми з Ігорем Петровичем знайшли порозуміння в тому, що це буде капітальний центр-стаціонар, де планово будуть лікуватися бійці, а в Луцьку буде центр для термінової допомоги», - зауважив Олександр Савченко. Та додав, що в центр у Луцьку бійці зможуть звертатися для психологічної реабілітації цілодобово.

Читайте також: Савченко пригрозив позбавити надбавок голів районів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маленький волинянин бореться з раком. Потрібна допомога
Наступна новина Через спробу дати 600 гривень хабара лучанин може сісти на 2 роки
Останні новини
Схожі новини