Чи буде на Вишкові каналізація? Що кажуть у Луцькій міській раді

Чи буде на Вишкові каналізація? Що кажуть у Луцькій міській раді

У міській раді кажуть, що підприємство «Луцькводоканал» утримує в належному стані вже існуючі каналізаційні мережі, а будівництво нових мереж здійснюють спеціалізовані компанії за кошти замовників.

Про це йдеться у відповіді на петицію із проханням до міськради провести центральну каналізацію вулицями мікрорайону Вишків.

Нагадаємо, петицію, яка набрала 305 підписів, зареєструвала Іванна Романюк.

«КП «Луцькводоканал» надає послуги водовідведення споживачам, утримує в належному експлуатаційному стані існуючі каналізаційні мережі і споруди на них, проводить їх реконструкцію, модернізацію та ін. Будівництво нових мереж водовідведення здійснюється спеціалізованими компаніями за кошти замовників (в т.ч. на умовах співфінансування за наявності затвердженої Програми Луцькою міською радою) відповідно до розробленої проєктно-кошторисної документації», – кажуть у міській раді.

Для всебічного вивчення цього питання мешканцям радять звернутися до КП «Луцькводоканал» та надати перелік житлових будинків із зазначенням адрес, які мають бажання користуватися послугою централізованого водовідведення.

Це дасть можливість орієнтовно визначити кошторисну вартість, термін реалізації та технічні рішення щодо проєкту, розповіли у міській раді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розробляють мобільний додаток «Бандерштату». Що у ньому буде доступне?
Наступна новина Луцькі школярі отримуватимуть стипендії міської ради. Список
Останні новини
Схожі новини