Чи матимуть студенти пільговий проїзд у луцьких маршрутках. ВІДЕО

Чи матимуть студенти пільговий проїзд у луцьких маршрутках. ВІДЕО
Скріншот із відео

У Луцьку розпалюється протистояння між міською владою та студентами. Одні хочуть мати пільги на проїзд у громадському транспорті, інші стверджують, що не мають на це коштів.

Про це ідеться у сюжеті Сфери-ТВ.

Під час чергового засідання виконавчого комітету Луцькради член виконкому Ігор Алєксєєв повідомив, що ГО «Студентська рада Волині» подала судовий позов на міськвиконком.

Студенти вимагають, аби вартість проїзду для них становила 2 грн 50 коп.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцькі студенти вимагають знижку на проїзд в маршрутках. ВІДЕО

Ігор Алєксєєв додає, що центральні органи влади жодним чином не компенсують кошти за пільгове перевезення, хоча повинні.

При цьому виконуючий обов'язки Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, в такому разі інші мешканці міста будуть змушені платити 7 грн 50 коп. Також, за його словами, студенти у маршрутних таксі завжди сплачували повну вартість проїзду і так у всіх містах України. Та до «Студентської ради Волині» долучилися політики, тому студентами, мовляв, маніпулюють.

Голова громадської організації «Студентська рада Волині» Віталій Сніжко переконаний, що пільги для студентів мають передбачатися місцевим бюджетом, а заяви про вартість проїзду при цьому понад 7 гривень для інших категорій просто цькування людей на студентів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Без лінійок, щоденників та форми: волинянин розповів про прогресивну сільську школу. ФОТО
Наступна новина Може бути пізно: просять допомогти зібрати гроші на операцію 17-річній волинянці
Останні новини
Схожі новини