Може бути пізно: просять допомогти зібрати гроші на операцію 17-річній волинянці

Може бути пізно: просять допомогти зібрати гроші на операцію 17-річній волинянці
https://www.facebook.com

Одинадцятикласниця із села Тур Ратнівського району Альона Захарчук захворіла на сколіоз IV ступеня: її хребет за півроку викривило на понад 50 градусів. На думку лікарів, дівчині може допомогти термінова операція із вживлення імплантів.

Про це повідомляють у Facebook.

Під час звичайного профогляду в квітні цього року в сільській амбулаторії фельдшер помітив, що хребет дівчинки надзвичайно швидко викривився. За кілька місяців дівчині діагностували сколіоз IV ступеня.

«Мама Світлана почала шукати, як врятувати доні здоров’я. Світлана пройшла з Альоночкою купу обласних і всеукраїнських спеціалістів. Хребет за півроку лікувань вже викривило на понад 50 градусів», – ідеться у дописі.

Допомогти дитині беруться лише в Київському «Охматдиті». Операцію, яка запланована на 27 листопада, зроблять безкоштовно, але замовлення американських імплантів обійдеться мамі в 150 000 грн.

«Мама Світлана в розпачі. Мама Світлана – вдова... Сама виховує двох дітей... Хапається за заробітки, аби забезпечити дітям належне життя і розвиток.. Але сума в 150 000 грн для неі на сьогодні фантастична... А час іде!!! І може бути пізно», – ідеться у повідомленні.

Мама пише: «Просимо Вас не залишити нас в біді, Альоночка все своє невелике життя присвячує музиці, дуже гарно співає, і грає на гітарі, бере участь у всіх районних концертах, в майбутньому мріє поступити в музичне училище... Яка ж я буду щаслива, якщо задумане ій вдасться... Я пашу все життя... А ось таку біду сама не здолаю...»

Небайдужих людей просять допомогти цій сім’ї.

Карта ПриватБанку 4149 4978 5548 8971 (Захарчук Світлана), телефон мами Світлани 0989432907.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи матимуть студенти пільговий проїзд у луцьких маршрутках. ВІДЕО
Наступна новина Волиняни дедалі частіше укладають «шлюб за добу»
Останні новини
Схожі новини