Чи вбивають «євробляхи» українську економіку. ВІДЕО

Чи вбивають «євробляхи» українську економіку. ВІДЕО

Нові прийомчики масової маніпуляції свідомістю пересічних громадян у сьомій серії «Автокритики».

Погані бляхарі понаганяли блях, через це бюджет втратив кільканадцять мільярдів, “АвтоЗАЗ” вмер, та і світова економічна криза — теж, мабуть, через бляхи.

Про йдеться у черговому випуску передачі Автокритика.

Бюджет недоотримує не через необгрунтовані надвисокі податки, не через штучні обмеження і неможливість офіційно розмитнити автомобілі — а саме через "бляхи". 

Саме в цьому стараються переконати автолобісти через свої кишенькові видання. Вважаючи нас з вами нездатною на власний аналіз біомасою, якій можна з серйозним виглядом "експертів" розказувати будь-що. 

У кадрі присутня здорова сатира, не виключено, що по той бік екрану буде присутня ненормативна лексика. 

 
Автокритика 7: бляхи - вбивці української економіки!

"Бляхи" вбивають українську економіку? Нові прийомчики масової маніпуляції свідомістю пересічних громадян у сьомій серії "Автокритики"! Погані бляхарі понаганяли блях, через це бюджет втратив кільканадцять мільярдів, “АвтоЗАЗ” вмер, та і світова економічна криза — теж, мабуть, через бляхи... Бюджет недоотримує не через необгрунтовані надвисокі податки, не через штучні обмеження і неможливість офіційно розмитнити автомобілі — а саме через "бляхи". Саме в цьому стараються переконати автолобісти через свої кишенькові видання. Вважаючи нас з вами нездатною на власний аналіз біомасою, якій можна з серйозним виглядом "експертів" розказувати будь-що. У кадрі присутня здорова сатира, не виключено, що по той бік екрану буде присутня ненормативна лексика. Поширюйте лише правдиву інформацію!

Posted by Доступне авто on Wednesday, 14 March 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рома – Шахтар: зірвати великий куш і привітати президента з 60-річчям
Наступна новина Коломомойського попросили пояснити, кому Приватбанк перерахував 2 мільярди доларів
Останні новини
Схожі новини