«Чистоліто-2020». Лучани вийшли на загальноміську толоку

«Чистоліто-2020».  Лучани вийшли на загальноміську толоку

У Луцьку відбулася загальноміська екологічна акція «Чистоліто-2020». Лучани наводили лад у парках, скверах, зонах відпочинку, прибережних смугах та інших локаціях Луцька.

Прибирання відбувалося у суботу, 13 червня, повідомили у Луцькій міській раді.

До загальноміського прибирання територій долучилися представники міської влади, депутати, облдержадміністрації, обласного центру зайнятості, Торгово-промислової палати, викладачі та вихованці спортивних шкіл, закладів загальної середньої освіти, багатьох інших установ, підприємств та організацій міста, учнівська та студентська молодь, а також велика кількість небайдужих лучан.

За словами радника міського голови Ігоря Поліщука, сміття у парках та скверах зібрали менше, ніж у попередні роки.

Нагадаємо, акцію «Чистоліто-2020» вирішили проводити у різних локаціях міста: Центральний парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки, парк 900-річчя Луцька, сквер біля храму Всіх святих землі Волинської, Теремнівські ставки, прибережна смуга річки Жидувка у мікрорайоні ЛПЗ, оглядовий майданчик на вулиці Гірній, схили заплави річки Стир, майданчик біля альтернативного інтеграційного простору «Гармидер ангар-stage», що на вулиці Залізничній, маєток Габрієли Запольської на території Прилуцького старостинського округу, сквер Героїв Майдану.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Спільними зусиллями лучани очистили від сміття велику ділянку прибережної смуги річки Стир.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пробне ЗНО відбудеться вдома, – Міністерство освіти у науки
Наступна новина Міністр Степанов бреше про коронавірус, – луцький бізнесмен Корсак
Останні новини
Схожі новини