Ковельчанка виграла у центрі зайнятості 30 тисяч гривень на власну справу

Ковельчанка виграла у центрі зайнятості 30 тисяч гривень на власну справу

У липні цього року Ковельський міськрайонний центр зайнятості, Центр розвитку підприємництва та Ковельська міська рада оголосили про проведення конкурсу на кращий бізнес-проєкт у сфері малого та середнього підприємництва. Переможницю, ковельчанку Ольгу Ліщук,  привітав і нагородив директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

Першість у конкурсі здобула ковельчанка Оліга Ліщук. Вона захистила бізнес-план щодо діяльності у сфері бухгалтерського обліку й аудиту та ініціювала створення приватного підприємства «Аудит Бізнес Ковель». До слова, така діяльність унікальна для міста залізничників, адже працювати в цьому напрямку поки не наважився ніхто.

Переможниця отримала фінансову підтримку в сумі 30 тисяч гривень на розвиток справи. Кошти були передбачені бюджетом Ковельської міської ради на 2019 рік. Ольга Ліщук каже, що про конкурс дізналася завдяки Ковельському міськрайонному центру зайнятості.

«Перебуваючи на обліку в Ковельському міськрайонному центрі занятості, виникла ідея створити саме таке підприємство. Я пройшла двотижневі курси за напрямком підприємець-початківець, склала власний бізнес-план та отримала одноразову допомогу на здійснення підприємницької діяльності. Вже закуплені ліцензійні програми, веду підготовку подачі документів на отримання ліцензії, а це досить тривалий процесс», – розповідає пані
Ольга.

У планах – розширення діяльності. Адже запезпечення надання якісних аудиторських послуг передбачає у штаті юриста, фінансиста та бухгалтерів, кожен із яких буде спеціалізуватися на своєму напрямку роботи, щоб надати клієнтам якомога якісніші і ефективніші послуги.

Діяльність фірми передбачає одноразові безкоштовні консультатції для підприємців-початківців, пільгових категорій громадян. Спільно з Ковельським міськрайонним центром Ольга Ліщук планує започаткувати спільне проведення курсів з використання ліцінзійної програми 1С, складання податкової звітності для підприємців-початківців і для тих, кого це
просто цікавить.

«Бажаю якісно реалізувати свій бізнес-проект, стати успішними,створювати нові робочі місця та отримувати задоволення від справи, якою займаєтеся. Зі свого боку готові всіляко підтримувати Вас та сприяти розвиткові створеного підприємства», – привітав конкурсантку Роман Романюк.

За матеріалами відділу інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До 5 вересня потрібно подати показники газового лічильника. Можна зробити це онлайн
Наступна новина До Луцька приїде Юрій Іздрик із меланхолійними віршами
Останні новини
Схожі новини