До Луцька приїде Юрій Іздрик із меланхолійними віршами

До Луцька приїде Юрій Іздрик із меланхолійними віршами

В рамках ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фротнера», який відбудеться 4-6 жовтня в Луцьку, до обласного центру Волині приїде письменник Юрій Іздрик. Він презентує свою нову поетичну збірку «Меланхолії».

Один із найбільш очікуваних авторів кожної літературної події – Юрій Іздрик. Митець талановитий у багатьох галузях: він пише поезію і прозу, грає на кількох музичних інструментах та ще й малює.

До речі, цьогоріч під час «Фронтери» будуть представлені кілька спільних проєктів талановитих людей. Так, збірку Іздрика «Меланхолії» ілюструвала Мар’яна Савка, яка виступить на фестивалі з музичним джаз-проєктом «Мар’яничі».

А сам Іздрик проілюстрував іншу книгу – «Ніхто нас тут не знає, і ми - нікого» Катерини Калитко, яка теж презентує її під час «Фронтери».

Нова ж книга поета - це збірка емоцій та сенсів. «Тут стільки любові, скільки може вмістити серце чоловіка, яке вміє відчувати біль і красу однаково гостро», - пишуть про «Меланхолії» видавці. Виступить поет у неділю, 6 жовтня.

Квитки на фестиваль можна придбати онлайн  bit.ly/2MpscMB, в книгарнях «Є» (Лесі Українки, 30) та Волинської обласної друкарні (просп. Волі, 27).

Також під час фестивалю «Фронтера» виступатимуть Сергій Жадан із поетичними читаннями та гуртом «Лінія Маннергейма», Тарас Прохасько, Іван Малкович, Олександр Бойченко, Макс Кідрук, Андрій Любка та інші.

Довідково:

Організатори фестивалю «Фронтера»: Мистецьке об’єднання «Стендаль», Департамент культури Луцької міської ради, громадський діяч Роман Бондарук.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельчанка виграла у центрі зайнятості 30 тисяч гривень на власну справу
Наступна новина Смачно, швидко, недорого: доставка від «Карабаса Барабаса»
Останні новини
Схожі новини