Щомісячна премія та надбавка за вислугу років. Скільки заробляє в обласній раді Григорій Пустовіт

Щомісячна премія та надбавка за вислугу років. Скільки заробляє в обласній раді Григорій Пустовіт

Заступнику голови Волинської обласної ради Григорію Пустовіту затвердили розмір зарплати після його нещодавнього звільнення і повернення на посаду. Зарплата посадовця з премією та надбавками становитиме 40 080 гривень.

Про це стало відомо у четвер, 9 грудня, під час сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, 20 вересня Григорія Пустовіта звільнили, а 20 жовтня знову призначили. Він сказав, що причиною звільнення було особисте бажання. Хоча перед цим обласна рада отримала припис від НАЗК через пропущені терміни спецперевірки щодо Григорія Пустовіта.

Тепер його посадовий оклад становитиме 15 125 гривень. Також щомісяця посадовець отримуватиме надбавку за вислугу років в розмірі 40% посадового окладу, надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 50% посадового окладу, щомісячну премію у розмірі 75% до посадового окладу. Разом це 40 080 гривень.

Також Григорію Пустовіту виплачуватимуть матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 4 обласні лікарні об’єднали у два великі медичні центри
Наступна новина Як на Волині вирощують ялинки та сосни до свят
Останні новини
Схожі новини