Григорія Пустовіта знову призначають заступником голови Волиньради

Григорія Пустовіта знову призначають заступником голови Волиньради

Через місяць після звільнення Григорія Пустовіта його повертають на посаду заступника голови.

Про це стало відомо у середу, 20 жовтня, під час позачергової сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, Григорія Пустовіта звільнили 20 вересня, на попередній сесії обласної ради. Тоді він запевнив, що причини для звільнення особисті, а не політичні.

Цього разу кандидатуру висунув голова ради Григорій Недопад, мовляв депутати вже бачили його в роботі. Така пропозиція викликала суперечку у сесійній залі.

«Всі ми володіли інформацією, що звільнення – це не просто ваше бажання. Чому ми зараз це все робимо? І чому ви невідповідально підходите до своїх обов’язків, не кажете правду? Бо насправді причиною звільнення був лист НАЗК, в якому йшлося, що ви не можете обіймати цю посаду, і був припис вас звільнити», - сказала депутатка Юлія Вусенко.

Натомість Григорій Пустовіт назвав це маніпуляцією і перекручуваням фактів.

«Вам, кандидату юридичних наук, я хочу ще раз сказати – звільнення було моїм особистим рішенням. Я маю право скласти повноваження і я це зробив. Щодо припису – ви як завжди збрехали. Питання припису було не до Пустовіта, а до голови обласної ради. Там було написано, що нібито Пустовіт порушив терміни надання згоди на спецперевірку, а відповідно його треба звільнити з займаної посади. Але, якби вони бачили, що я був призначений 30 листопада 2020 року, ні в кого б не виникало питання про порушені терміни. Але, щоб ні в кого не було проблем, я написав заяву і склав повноваження. Що я такого зробив? В мене ні до кого немає претензій. І якщо голова обласної ради сьогодні висунув мою кандидатуру, значить це його рішення. Я вчинив правильно», - відповів Григорій Пустовіт.

За його повернення на посаду депутати голосуватимуть таємно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ситуація з кожним днем ускладнюється». Волинь наближається до «червоної» зони
Наступна новина Роботу луцького перевізника визнали незадовільною: забрали два маршрути
Останні новини
Схожі новини