Чому Лариса Духневич керуватиме новим ковідним шпиталем у Луцьку

Чому Лариса Духневич керуватиме новим ковідним шпиталем у Луцьку

Ковідний госпіталь на базі Луцького клінічного пологового будинку буде частиною Луцької міської клінічної лікарні, відповідно у них спільний керівник – Лариса Духневич.

Про це в коментарі «Першому» розповів начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Лотвін.

Нагадаємо, на брифінгу в ОДА повідомили, що керувати новим інфекційним шпиталем буде очільниця міської лікарні.

Водночас Володимир Лотвін пояснив, що Лариса Духневич не залишає пост директорки міської лікарні. Мовляв шпиталь стає її структурною частиною. З часом, з його слів, там може з’явитись свій медичний директор або керівник стаціонару.

«Міська лікарня керуватиме лікувальним процесом, забезпечуватиме кадри, тому що там у штаті є анестезіологи, лікарі терапевтичних спеціальностей», - пояснив Володимир Лотвін.

Персонал госпіталю ще набирають. Скільки людей вже погодились там працювати і відповідно – коли запрацює шпиталь, посадовець поки не знає.

«Це відбувається добровільно. Але треба знати, що заклади, де лікують хворих на коронавірус, фінансуються за окремим тарифом і працівники отримують 300% надбавки», - сказав Володимир Лотвін.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку змінили маршрут тролейбуса №2
Наступна новина Від ускладнень коронавірусу помер український блогер і фітнес-тренер Дмитро Стужук
Останні новини
Схожі новини