Хто керуватиме новим ковідним шпиталем у Луцькому пологовому

Хто керуватиме новим ковідним шпиталем у Луцькому пологовому
Фото ілюстративне

Для роботи нового інфекційного госпіталю на базі Луцького клінічного пологового будинку залучатимуть персонал «з усіх медзакладів» області. Керувати новим госпіталем призначили очільницю міської лікарні.

Про це стало відомо у п’ятницю, 16 жовтня, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації.

«Офіційного рішення Міністерства охорони здоров’я про перекваліфікацію корпусу пологового будинку в інфекційний шпиталь немає. Але, наскільки я знаю, воно не потрібне. Вчора госпіталь оглядала комісія. Він запрацює, коли все буде готово», – сказала тимчасова виконувачка обов’язків начальника обласного управління охорони здоров’я Людмила Тимощук.

З її слів, керувати госпіталем призначили головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні. Наразі міську лікарню очолює Лариса Духневич.

Тим часом працівників залучають з різних медзакладів. Скільки вже людей погодилось там працювати, невідомо.

«Люди, які працюватимуть з коронавірусними пацієнтами, в інших відділеннях пологового не працюватимуть», – запевнила Людмила Тимощук.

Нагадаємо, у Луцькому клінічному пологовому будинку відкривають госпіталь для лікування хворих на коронавірус. 15 жовтня 24 депутати проголосували за це.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яким буде вступ у 2021 році. У МОН затвердили умови
Наступна новина У Луцьку змінили маршрут тролейбуса №2
Останні новини
Схожі новини