Чому не об'єднались мережі супермакетів «Наш край» і «Колібріс»

Чому не об'єднались мережі супермакетів «Наш край» і «Колібріс»
Фото ілюстративне

Мережі супермаркетів «Наш край» і «Колібріс» не об’єднались, бо останню продали «Еко-маркету».

Про це в інтерв’ю «Першому» розповів голова правління групи компаній Volwest Group, до якої входить мережа «Наш край», Віктор Корсак.

У лютому минулого року Віктор Корсак розповідав, що розглядає об’єднання з іншим рітейлером.

«Сьогодні «АТБ-маркет» і Fozzy Group з великим відривом від інших гравців займають приблизно по 10% ринку. Вони ж передушать всіх, як тарганів, і більше нікого не залишиться. Щоб цього не сталося, нам потрібно рухатися. Ще є куди рости», - сказав він в інтерв’ю Retailers.

У квітні стало відомо, що ведуться перемовини про об’єднання з «Колібрісом» і «ABC маркетом». Однак за кілька місяців, у вересні, повідомили, що останніх викупив «Еко-маркет».

«Сергій (власник мережі супермаркетів «Колібріс» та «АВС маркет» Сергій Голіков, - ред.) вибрав інший шлях розвитку, вирішив сконцентруватись на будівництві. Мабуть, вирішив, що це більш вигідно, тому й продав мережу «Еко маркету», – пояснив такий хід Віктор Корсак.

«Зрозуміло, що важкий рік був для нас. Складні були переговори про об’єднання. Це забрало багато ресурсів. Але така доля. Сильний той, хто може впавши – піднятись», – додав бізнесмен.

З його слів, мережа «Наш край» зараз налічує 250 супермаркетів в Україні. Цього року планують відкрити ще 70.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині шукають чоловіка, який зник перед Водохрещем. ФОТО
Наступна новина У Луцьку хочуть відремонтувати світлофори за 13,7 мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини