«Настав час інвестицій в медицину» - луцький бізнесмен Віктор Корсак хоче конкурувати з Ізраїлем

«Настав час інвестицій в медицину» - луцький бізнесмен Віктор Корсак хоче конкурувати з Ізраїлем
Віктор Корсак

У Луцьку хочуть створити медичний кластер. Голова Ради директорів VolWest Group, кандидат медичних наук Віктор Корсак заявив, що інвестиційна компанія VolWest Group має намір об’єднати навчальні медичні заклади, наукові інституції, бізнес інкубатор задля розвитку медицини на Волині. 

Про це він розповів у матеріалі Район.Луцьк.

Медичний кластер буде включати акселератор, бізнес-інкубатор, навчальні та медичні заклади, наукові інституції задля розвитку стартапів у галузі медицини. 

Волинь як прикордонний регіон, має усі шанси стати центром медичного туризму – вважає Віктор Корсак.

Він стверджує: 

«Ціни у нас у рази на медичні послуги нижче світових. А рівень лікарів – досить пристойний. Чому б нам не забрати частину коштів від Ізраїлю? Адже ми не гірше інших можемо надавати послуги із стентування, шунтування, трансплантації органів, малоінвазивних оперативних втручань, стоматології, лікувати онкологію.

І зараз у світлі медичної реформи фантастичний момент, щоб стимулювати приватний капітал інвестувати у цю галузь і який регіон зробить це першим, той і стане «Кока-Колою».

До речі наша інвестиційна компанія (Volwest Group) має намір створити у Луцьку медичний кластер (технопарк), який буде включати, акселератор, бізнес-інкубатор, навчальні та медичні заклади, наукові інституції. Він буде розвивати стартапи у галузі медицини.

Ми переконані, що саме сьогодні настав час для інвестицій у медицину, тобто відчинилася «інвестиційна кватирка»: медична реформа, COVID-19, інноваційна революція, гаджеталізація, телемедицина, велика різниця на медичні послуги в Україні та світі, при співмірній їх якості».

Віктор Корсак – очолює групу компаній «Волвест-Груп». Вона об’єднує мережу торговельних супермаркетів «Наш край», дистрибуційну компанію «SMART Logistics», компанію з продажу теплового, холодильного і кліматичного обладнання «Техно Модуль», спортивно-розважальний комплекс «Адреналін Сіті», Демидівський консервний Ззавод (ТМ «Щедрий кухар»), Шацький молокозавод, радіо та газету «Сім'я і Дім», піцерію «Тарантелла» та вендінг компанію «Кава Груп». «Волвест-груп» надає роботу близько 5 тисячам робітникам.

Віктор Корсак заснував Музей сучасного українського мистецтва Корсаків. За освітою він медик. Кандидат медичних наук та Доктор економічних наук.

Довідка: Кластер – група однакових або подібних елементів, зібраних разом. 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку виявили 12 нових хворих на коронавірус. Де ще нові випадки на Волині?
Наступна новина У Луцьку знесуть декілька тимчасових споруд. Перелік
Останні новини
Схожі новини