Чому помер декан волинського університету

Чому помер декан волинського університету
Олег Парасюк (на фото - в центрі)

Минуло дев’ять днів, відколи у Луцьку помер декан хімічного факультету Східноєвропейського університету ім. Лесі Українки Олег Парасюк

Чоловікові було лише 50 років, – повідомляє Gazeta.ua 

Зазначається, що до лікарні він потрапив після повернення з відрядження. На лікування потрібні були кошти. 

«Олег Васильович поїхав у відрядження до Києва. Коли повернувся, одразу прийшов на роботу», – розповіла колега 45-річна Оксана Юрченко.

«В університеті йому стало погано, викликали "швидку". Лікарі щось укололи Олегу Васильовичу, і він поїхав додому. Вже звідти його забрали до лікарні. У реанімацію. Спочатку підозрювали інсульт. Але попередньо причиною смерті назвали розрив аневризми судин мозку», – повідомила вона. 

Олег Парасюк був одружений вдруге. Мав доньку і двох синів. У Східноєвропейському університеті працював з 1992-го. Деканом хімічного факультету став п'ять років тому. Був автором майже 500 наукових публікацій, запатентував 20 винаходів. Під його керівництвом захистили кандидатські дисертації четверо науковців.

«Олег Васильович знаний як порядна, чемна і світла людина. Був люблячим батьком. Завжди відвозив своїх дітей у садочок і забирав додому», – пригадує Оксана Юрченко. 

Нагадаємо, прощалися із Олегом Парасюком 7 грудня. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Іванич прикрашають похилену новорічну ялинку. ФОТО
Наступна новина Вишиванки та ретро-камінь: де у Луцьку оригінально викладена бруківка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини