Чому українська влада тягне країну в «совок». ВІДЕО

Чому українська влада тягне країну в «совок». ВІДЕО

Немає нічого дивного в тому, що замість сформувати цивілізований авторинок з рівними умовами та доступними авто, нам стараються нав'язати якісь соціалістично-радянські сценарії.

Адже автолобісти - це замасковані під «єврооптимістів» комсомольці, йдеться у сюжеті «Автокритика».

Лише істинний «совок» може говорити про досвід Білорусі і Молдови, не помічаючи успіх Польщі, Словаччини, Чехії, Литви. Лише цинічні автолобісти можуть розказувати про «автохлам з ЄС», при тому стараючись нам "впарити" скутер, замаскований під авто - «Bajaj» із «Євро-5»", ага.

 
Автокритика 4: "Совок" проти доступних авто

Немає нічого дивного в тому, що замість сформувати цивілізований авторинок з рівними умовами та доступними авто, нам стараються нав'язати якісь соціалістично-радянські сценарії. Адже автолобісти - це замасковані під "єврооптимістів" комсомольці! Лише істинний "совок" може говорити про досвід Білорусі і Молдови, не помічаючи успіх Польщі, Словаччини, Чехії, Литви. Лише цинічні автолобісти можуть розказувати про "автохлам з ЄС", при тому стараючись нам "впарити" скутер, замаскований під авто - "Bajaj" із "Євро-5", ага. Ви за справжні європейські цінності в Україні? Поширюйте правдиву інформацію!

Posted by Доступне авто on Sunday, 21 January 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Молоді люди посиділи в піцерії Solo та пішли не розплатившись. ФОТО
Наступна новина На Волині браконьєр вбив козеня козулі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини