На Волині браконьєр вбив козеня козулі. ФОТО

На Волині браконьєр вбив козеня козулі. ФОТО

21 січня група оперативного реагування ДП «Ківерцівське ЛГ» зловила на Волині поблизу с. Бодячів браконьєра, який встиг вбити козеня.

Спочатку на в’їзді в ліс працівники лісової хорони побачили підозрілий автомобіль. Стали рухатися за ним, - повідомили у прес-службі ВОУЛМГ, передає ВолиньPost.

Згодом автомобіль зупинився. Із машини вийшов водій із собакою. Було помітно, що він метушиться і намагається сховати рушницю та собаку в машину.

Чоловіка затримали. Працівники групи оперативного реагування стали пояснювати, що він не мав права бути тут із рушницею.

Поки спілкувалися та оглядали машину, за метрів 20 помітили мішок, де й було заховане вбите козеня із перерізаним горлом.

Під час огляду території виявили також сліди собаки. За слідами, що були на снігу, за метрів 400 від зупинки автівки у лісі виявили місце, де, очевидно, й була добута тваринка.

Тож усі факти вказують на жорстоке браконьєрство. До того ж, на території природно-заповідного фонду.

На місце викликали поліцію. Тривають слідчі дії. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому українська влада тягне країну в «совок». ВІДЕО
Наступна новина Графік відключення світла в Луцьку на 22 січня
Останні новини
Схожі новини