У Любомлі прокоментували, чи справді в садочку гріють ліжка пляшками з теплою водою

У Любомлі прокоментували, чи справді в садочку гріють ліжка пляшками з теплою водою

Волинські засоби масової інформації повідомляли про те, що любомльчани скаржаться на холод у місцевому садочку «Сонечко».

У коментарі для «Першого» начальниця відділу освіти Камінь-Каширської РДА Анастасія Савуш розповіла, що цей садочок має доволі хорошу репутацію.

«Там немає такої проблеми. Це все дуже перебільшено», - коментує начальниця відділу освіти Камінь-Каширської РДА.

«Минулого року виділили на нього чималу суму коштів на поточні ремонти. Там чисто, гарно, дуже хороші спеціалісти. Але у кінці 2017 року один із двох котлів вийшов із ладу», - повідомляє Анастасія Савуш.

Жінка стверджує, що у садочку не було холодно, бо там змінені вікна і один котел все ж працював.

 «Так як котел вийшов із ладу, а в нас постворювалися нові громади, цей садочок відійшов до Любомльської міської  територіальної громади, то відділ освіти коштів, звичайно, не мав», - каже вона.

«Зверталися і директор, і відділ освіти, і в міську раду, і в адміністрацію, кругом, але так котла і не зробили, бо не мали грошей», - розповідає Анастасія Савуш.

Також вона сказала, що швидше всього це мала зробити міська рада, але в кінці року в них теж не було грошей.

«Та ніхто із батьків й не жалівся, багатьох знаю і ніхто нічого не казав. Там і близько немає такої проблеми, як говорилось. Серед зими було кілька холодніших днів, то навіть якщо гріли ліжечка пляшками з теплою водою, аби дітки не змерзли, то що в цьому поганого?», - запитує жінка.

«Вчора на бюджетній комісії виносилось питання про розподіл вільних залишків у районній раді. На жаль, на цей садочок коштів не виділили, спираючись на те, що, можливо, їх виділить міська рада», - розповіла Анастасія Савуш.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині оголосили штормове попередження
Наступна новина У ПортCity весняні знижки
Останні новини
Схожі новини