Чому варто звернути свою увагу на телефон Samsung Galaxy A7

Чому варто звернути свою увагу на телефон Samsung Galaxy A7

Сучасний ринок електроніки переповнений великим асортиментом гаджетів різного класу. Користувач, котрий звик купувати смартфони преміум класу і той, хто полюбляє простоту та надійність, зможуть з легкістю обрати свій ідеальний телефон у відповідному сегменті.

Безліч компаній презентували на ринку свою пропозицію, але одними з головних гравців залишаються дві: Apple та Samsung.

Якщо перші у своєму асортименті мають виключно телефони з серії преміум, то другі працюють одразу на два сегменти. У них в лінійці представлено безліч моделей, котрі мають набір базових характеристик і досить ліберальну вартість. Наприклад, модель телефону Samsung Galaxy A7 (2017) SM-A720F завоювала прихильність серед користувачів гажетів від цього виробника.

Телефон наділений чудовими характеристиками, є потужною моделлю та виконує багато функцій. Зручна форма та кольори корпусу підкорили серця найвибагливіших естетів.

Трохи детальніше про Samsung Galaxy A7

Модель Samsung Galaxy A7 поєднала у собі довершені характеристики своїх попередників, а також виробники наділили її низкою нових переваг:

  • захист корпусу відвологи
  • екран 5.7"
  • 16 Мп основна та фронтальна камери
  • Підтримка 4G інтернету

Сам прилад може працювати з усіма GSM операторами. Має розширення екрану 1920х1080. Сам телефон має досить потужний процесор з 8 ядрами. Має 32 ГБ вбудованої та 3ГБ оперативної пам’яті.

Для покупців, котрі використовують послуги одразу двох операторів, в у цьому телефоні є функція підтримки одразу двох сім-карток. Мінімальна гарантія на нього складає 12 місяців. Має блютуз версії 4.2, а також підтримує функцію NFC.

Окремої уваги вартий корпус телефону. Він виконаний у формі моноблоку. Для любителів різних кольорів виробники створили версію у блакитному, рожевому та чорному кольорах.

Матеріал корпусу - це метал і скло. Саме такі матеріали довели свою стійкість під час їхнього використання. Як і у більшість сучасних гаджетів, на корпусі телефону розміщений сканер відбитка пальців. Великою перевагою корпусу цієї моделі є те, що він здатний витримувати вплив вологи ззовні.

На сьогодні цю версію смартфона можна віднести до категорії одних із довершених моделей. Збалансовані функціонал, якість і середня ціна створили ідеальний телефон для покупців середнього сегменту. Звичайному користувачу він зможе дати все і навіть більше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Базарники пішли, базар – залишився. Репортаж із чергової сесії Луцькради
Наступна новина «Інакше бруківку рівно не покладеш», – забудовник про «наїзд» щодо скверу в центрі Луцька
Останні новини
Схожі новини