Чувак, який не боявся говорити правду: у Луцьку вшанували Скрябіна. ФОТО

Чувак, який не боявся говорити правду: у Луцьку вшанували Скрябіна. ФОТО

У Луцьку провели вечір пам’яті Кузьми Скрябіна із символічною назвою «Чотири роки самотності».

Захід організували  3 лютого у приміщенні бібліотеки імені Олени Пчілки. Організатори –  учасники офіційного луцького фан-клубу співака «Модна країна», – повідомляє ІА Волинські Новини.

Відвідати захід змогли усі, хто мав бажання вшанувати пам’ять Андрія Кузьменка, адже вхід на концерт був вільним.

У залі панувала тепла і дружня атмосфера, зі сцени лунали знані пісні Скрябіна у виконанні молодих музикантів та просто аматорів.

«Він завжди говорив те, що думав, і ніколи не боявся казати правду. Андрій не пішов. Він тут. У кожному мудрому слові, що надихнуло на добре діло. В кожній мудрій пораді, що змінила когось на краще. В умінні цінувати новий день: з нудним дощем чи сонцем на стінах. Іноді здавалось, що Андрій під’єднаний до якогось комічного джерела енергії, оскільки він її постійно випромінював. Він непросто робив багато, він робив занадто багато», – сказала зі сцени ведуча заходу.

Зі слів голови фан-клубу гурту в Луцьку Богдани Колб, особисто для неї Кузьма був людиною з великої літери, людиною, яка завжди буде жити з нами поруч:

«Він і зараз є. Завжди, коли приїжджаю до нього на цвинтар, ми там сидимо з ним і спілкуємось, і він дуже часто дає знаки. Приходить у снах, або на цвинтарі може посміхнутись сонцем. Це така людина, якої немає більші ні в Україні, ні у цілому світі. Й поки що мабуть не буде. Він не боявся говорити правду, бути чесним, щирим і справедливим. Він завжди давав мудрі поради, які і нині навчають нас жити», – зі сльозами на очах розповідає дівчина.

Її колега Влад Марчук, який разом з Богданою адмініструє луцький фан-клуб Кузьми Скрябіна «Модна країна» додав, що організатори вечору пам’яті хотіли круто відіграти концерт для того, аби Андрій побачив усіх присутніх з небес і сказав: «Чуваки, все круто. Все драйвово. Тримайтесь».

До слова, подібні заходи луцькі фани Скрябіна організовують уже четвертий рік – рівно стільки часу Андрія Кузьменка немає. Саме восени 2015 року, незадовго після його смерті, сформували луцький фан-клуб, який продовжує діяти й донині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині прихильники УПЦ МП збираються судитись через перехід в нову церкву
Наступна новина На Волині хочуть збудувати вітроелектростанції
Останні новини
Схожі новини