Де і за скільки у Маневичах можна купити дрова

Де і за скільки у Маневичах можна купити дрова
Джерело фото: 1news.com.ua

Жителям Маневич пропонують купити дрова у ДП «Маневицьке лісове господарство».

Такі заходи проводять безпосередньо в лісництвах, що розташовані та здійснюють господарську діяльність на території проживання громадян із потребами в паливній деревині, – пише Район.Маневичі.

Оплату проводять згідно прейскуранту в касу лісництва або в найближчому відділенні банку, який обслуговує зазначене лісництво.

Реалізаційна ціна дров складає 180 гривень за 1 кубічний метр для хвойних та м’ягколистяних порід, 198 гривень за 1 кубічний метр для твердолистяних порід (із врахуванням податку на додану вартість). Оплата має бути проведена в день відпуску паливних дров.

Документ, який засвідчує законність придбання деревини, є товарно-транспортна накладна (форма ТТН-ліс). Вона видається окремо на кожну одиницю транспорту. Стандартною довжиною дров для реалізації їх населенню є колоди, довжиною до 1 метра. На партію дров, яку придбав покупець, прибивається одна бирка.

Заготівлю та доставку здійснює власними силами сам покупець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку 16 листопада
Наступна новина У Луцьку визначили 10 проектів-переможців Бюджету участі
Останні новини
Схожі новини