Де у Луцьку відсвяткувати день зустрічі випускників

Де у Луцьку відсвяткувати день зустрічі випускників

Місце зустрічі змінити не можна. День зустрічі випускників – чудова можливість побачити своїх однокласників, поспілкуватися з колишніми вчителями, згадати шкільні роки. У цей день випадає унікальна нагода ще раз посидіти за шкільною партою та повернутися у своє дитинство, а опісля дружньою компанією піти у затишний розважальний заклад.

Перший підготував підбірку закладів, у яких можна відсвяткувати це свято.

Пивний клуб «Кораблик»

Вечір Зустрічі Випускників Традиційно в першу суботу лютого всі випускники та випускнички злітаються з усіх-усюд, сьорбають спиртні напої, спілкуються, кажуть «..сто років не бачились!..» «та розважаються! Щоб цього не робити в когось на хаті, у гламурному ресторані, чи боронь-Боже, у школі, пропонуємо зазирнути в «Оболонь» і «відмітити»! Та так, щоб було що згадати! ;-) У програмі: хіти юнацьких дискотек + розваги від Славка Мазурка

Нічний клуб «Hollywood»

VERSAILLES DISCO-KARAOKE-CLUB:

Паб «Майдан»

Друзі. Вже в цю суботу зустрічайте cover band «West Wind». Оригінальні кавер - версії на відомі світові хіти. Початок о 21.00

Ring Dj Cafe

Згадати ВСЕ!
Вечір зустрічі однокласників в Rіng Dj Cafe
Наші ді-джеї - ті ще хлопці
На Вас чекає запальний вечір!
Не пропусти!

#BAR

Cкоро той день, коли всі можуть спробувати згадати ті безтурботні роки, перерви, уроки, друзів, викладачів, та найяскравіші шкільні та студентські роки. 
І давайте це згадувати гучно та весело!
Хехей! Вже в цю суботу! 3 лютого!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині авто розчавило водія, - ЗМІ
Наступна новина Україна не зможе повернути Крим силовим методом, - голова Волиньради Ігор Палиця
Останні новини
Схожі новини