Відра пива, новий фасад, концерт на вулиці. Фоторепортаж із 25-річчя «Кораблика»

Відра пива, новий фасад, концерт на вулиці. Фоторепортаж із 25-річчя «Кораблика»

Луцький пивний клуб «Оболонь», а у народі більш відомий як «Кораблик», відсвяткував 25-річчя створення. На майданчику перед закладом поставили сцену, гостей веселили конкурсами, пивом і музикою. 

«Кораблик» святкував у суботу, 18 травня. 

Ведучі розважали гостей конкурсами – яка компанія швидше вип’є відро «Павлівського» через трубочки, хто швидше зробить селфі із лисим чоловіком, хто назве найбільше гуртів, які виступали у стінах клубу... Без призів ніхто не залишився: дарували пиво, торти чи пляшки ігристого вина.

Живою музикою розважали львів’яни із гурту «Wshystko» та «Був’є» із Сашком Положинським.  У репертуарі кожного не обійшлося без «місцевого колориту». «Wshystko» заспівали кавер на хіт «Тріо Мареничів» – пісню «Тиша навкруги». А Положинський похуліганив – заспівав "Бо ми є волиняки і нам усі до сраки!" 

Поруч зі сценою продавали пиво. Його можна було купити за ціною  5 гривень за 0,5 л, але охочі платили більше: вторговані за пиво гроші обіцяли передати у дитячий будинок.

Також зробили невелику фуд-зону, де частували реберцями, печеною картоплею чи ковбасками.

Вуличне дійство тривало до 22 години, а потому гості перемістились у стіни «Кораблика», де продовжили святкування.

Фото Ірини КАБАНОВОЇ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ніч музеїв» у Луцьку: бродили в темряві з ліхтариками і слухали пісні китайською
Наступна новина Репетиція інавгурації Зеленського. Фото і відео з-під Верховної Ради
Останні новини
Схожі новини