Як святкуватимуть 25-річчя легендарного луцького бару «Кораблик»

Як святкуватимуть  25-річчя легендарного луцького бару «Кораблик»

У луцькому пивному клубі «Оболонь», більше відомому у народі як «Кораблик», готуються відсвяткувати 25-річчя закладу.

«В суботу, 18 травня, ми будемо гучно і водночас затишно святкувати наш крутий 25-річний ювілей. На території Пивного клубу «Оболонь» ми поставимо сцену під відкритим небом і будемо бавитись майже пів доби. В разі негоди ми маємо куди сховатись – будемо все проводити всередині закладу. Проте тримаємо кулаки та готуємось до повного відриву», – повідомляють орагнізатори.

У програмі:

  • виступ в рамках першого туру наших земляків – гурту «Був’є», які теж, до речі, святкуватимуть свій ювілейчик – 5 років. Команда презентує пісні із зовсім свіжої платівки «12 Пісень, Якими БУВ'Є Не Хоче Нікому Нічого Доводити» та заграє кращі хіти з попереднього альбому.
  • виступ улюбленців Кораблика – гурту «Wszystko», які мають у своєму репертуарі чудові ексклюзивні кавери на українські хітяри починаючи від Павла Зіброва і до Бумбоксу. Львів’яни пообіцяли підготувати кілька свіжих прем’єр з нагоди нашого свята.
  • четверо чудових коміків, які не так давно об’єднались у команду «Вільний Стендап», і яких ми завжди раді бачити на наших стендап-вечірках, будуть ще й ведучими події.
  • ми готуємо багато розваг і чудових подарунків разом із нашими друзями та партнерами – торговими марками «Павлівське» та «Marengo».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як у луцькому «Кораблику» відгуляли драйвову вечірку на Великдень

Початок події (розваги та концерти) о 17:00 на території біля Кораблика. Продовження (танці від Тіми + стендап) – о 22:00 всередині закладу.

Нагадаємо, готуючись до святкування, фасад пивного клубу «Оболонь» взялися оновлювати


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Найкраще їздить на дубових!». Волинянин зробив «Волгу» на дровах
Наступна новина «Опозиція так опозиція»: Юрій Моклиця пішов з громадської ради при Волинській ОДА
Останні новини
Схожі новини