Де у Луцьку взяти карнавальний костюм напрокат

Де у Луцьку взяти карнавальний костюм напрокат

Для дітей свято, а батькам турботи - напередодні Нового року у навчальних закладах Луцька традиційно буде весело і святково.

Новорічні ранки зі Снігурочкою та Дідом Морозом, Колобком та Лисичкою-сестричкою – що може бути більш цікавим для школярів та дошкільнят.

Однак, поки вони вчать і репетирують цікаві ролі, у батьків нові клопоти – треба знайти карнавальний костюм.

Щастить тим, хто має змогу вигадати щось самостійно, однак більшість бере святковий одяг саме на прокат.

Тож, аби полегшити таким батькам пошуки, Перший підготував добірку магазинів, де є усе і не тільки.

«Прокат новорічних костюмів» (м. Луцьк вулиця Караїмська, 4)

Магазин пропонує карнавальні костюми фей, лицарів, сніжинок, гномів, мушкетерів, піратів, розбійників, ведмедиків та сотні інших образів. Серед величезного асортименту є костюм Ельзи, Рапунсель, Снігової королеви, Фіксиків, Людини-павука та інші.

Час роботи: пн.-пт 10-19, сб-нд 10-17

Студія «Зірочка» (Луцьк, проспект Соборності, 11. 2-й поверх)

У магазині пропонують не лише взяти костюм на прокат, а й замовити його спеціально до пошиття. В асортименті – понад 500 різноманітних моделей. Дівчаткам пропонуьт переважно цікаві плаття сніжинок, зірочок, а для хлопчиків – спайдерментів, нідзяг та суперменів.

Дитяча фантазія (Луцьк, вулиця Братковського, 4)

У магазині пропонують прокат карнавальних костюмів для дітей різного віку. В асортиментів вбрання різних розмірів для хлопчиків та дівчаток: звірята, супергерої, герої казок та мультфільмів, професії. Широкий модельний ряд, який поновлюється кожного сезону.

Прокат дитячих костюмів «Смайлик» (Луцьк, р-н Київського майдану)

050 5404938

У магазині пропонують костюми казкових героїв, овочів, фруктів, звірят, костюми на всі пори року, українські віночки та краватки-метелики.

Прокат карнавальних костюмів (Луцьк, вул.. Конякіна, 18а)

066-970-14-09

Прокат карнавальних костюмів для святкувань новорічних ранків у садках і школах, а також тематичних днів народжень. Також у наявності є костюми улюблених персонажів із казок та мультфільмів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Епіфаній пообіцяв не захоплювати храми МП
Наступна новина У Луцьку шукають перевізників на п'яти маршрутах
Останні новини
Схожі новини