Дедалі більше світла в кінці тунелю, – ВООЗ про пандемію коронавірусу

Дедалі більше світла в кінці тунелю, – ВООЗ про пандемію коронавірусу

У ВООЗ прокоментували боротьбу із глобальною пандемією COVID-19 у світі. Там вважають, що «світло в кінці тунелю стає дедалі яскравішим».

Так на появу нових даних щодо вакцини проти COVID-19 відреагував гендиректор організації Тедрос Гебреісус. Це відбулося на пресконференції в Женеві, пише 24 канал із посиланням на твітер ВООЗ.

«Сьогодні є реальна надія, що вакцини разом із вжитими заходами у галузі охорони здоров'я допоможуть покласти край пандемії COVID-19»,
– підкреслив він.

Напередодні компанія AstraZeneca повідомила, що ефективність її препарату проти коронавірусу становить 70%. Ще раніше опублікували дані щодо 3 вакцин-кандидатів від COVID-19.

Так, препарати 2 американських розробників від Pfizer та Moderna мають ефективність на рівні 95%. Всі розробники заявляють про готовність виготовити до кінця 2020 року по кілька сотень мільйонів доз.

В ЮНІСЕФ вже почали підготовку до безпрецедентної операції щодо доставки вакцини у бідні країни, а також її розповсюдження.

Читати також: Коли вакцина від коронавірусу з'явиться в Україні

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де на Волині найбільше хворіють на грип та ГРВІ
Наступна новина Для лікарень у Луцьку придбали три комп'ютерні томографи
Останні новини
Схожі новини