Декан луцького «політеху» розповів, як влаштовував тусовки у глибинці. ЗГАДАТИ ВСЕ

Декан луцького «політеху» розповів, як влаштовував тусовки у глибинці. ЗГАДАТИ ВСЕ

Декан факультету будівництва і дизайну Луцького національного технічного університету Олександр Бондарський розповів найцікавіші історія свого студентського життя. 

Про це йдеться на сайті Луцького НТУ. 

«Були поїздки в колгоспи, де ми збирали картоплю, цукрові буряки. Нас тоді поселяли в селах у будиночках, привозили харчі, в сусідньому селі ми організовували танці. В мене тоді був потужний великий магнітофон із колонками і коли вмикали музику, збиралася вся округа. Так відбувалися перші дискотеки, бо раніше в селі такого не було, це глибинка. Було весело. Поруч був завод «Павлівка», де виробляли пиво, ми й туди ходили», – розказав Олександр Бондарський.

Він додав, що разом з тим  студенти встигали виконувати план по збору буряка.

«Дискотеки організовували систематично. Вони тривали до 22:00 – 22:30 вечора. Маршруток ще тоді не було, а тролейбуси курсували десь до 21:30, тому ми збиралися компанією і йшли пішки з вулиці Львівської у центр Луцька, де знаходився гуртожиток педучилища. Раз в місяць ми однозначно таке влаштовували, бо нам було цікаво разом, у хорошому настрої пройти 5 кілометрів, вночі після дискотеки. Це було класно», – поділився декан.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вперше за 80 років відремонтували Будинок вчителя. ФОТО
Наступна новина У селі на Горохівщині проголосували за перехід у ПЦУ
Останні новини
Схожі новини