У Луцьку вперше за 80 років відремонтували Будинок вчителя. ФОТО

У Луцьку вперше за 80 років відремонтували Будинок вчителя. ФОТО
Будинок вчителя на вулиці Шевченка

У Луцьку капітально  відремонтували   комунальний заклад «Будинок вчителя Луцької міської ради».

Директор закладу Валентин Сітовський розповів, що цей капітальний ремонт став першим за усі 80 років, що існує будівля, – повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Протягом останніх трьох років тут відремонтували прибудинкову територію, виконали підсилення приміщення, замінили дах на металочерепицю, утеплили та обробили фасад із збереженням автентичної ліпнини, замінили вікна на енергозберігаючі, сантехніку, провели внутрішні оздоблювальні роботи та закупили нові меблі. На це з бюджету розвитку міста Луцька було виділено близько трьох мільйонів гривень.

«Чудово, що нам вдалось зберегти це приміщення, адже сьогодні воно є ще однією окрасою нашого міста. Я думаю, що це приміщення простоїть ще багато років, не потребуючи особливого ремонту, і буде активно використовуватись для потреб освіти, вчителів, інклюзивно-ресурсного центру і тих установ та організацій, що тут перебувають», - зазначив  радник міського голови Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку почало роботу перше онлайн-радіо. ВІДЕО
Наступна новина Декан луцького «політеху» розповів, як влаштовував тусовки у глибинці. ЗГАДАТИ ВСЕ
Останні новини
Схожі новини