Депутат Волиньради Михайло Імберовський вітає волинян з Днем Незалежності

Депутат Волиньради Михайло Імберовський вітає волинян з Днем Незалежності

Шановні волиняни!

Перед виходом ізраїльтян з Єгипту вони взяли з собою золоті прикраси, золотий та срібний посуд, вишуканий одяг, у пустелі Господь посилав їм манну небесну, м'ясо та воду.

Але Богом обрані люди, яких Мойсей виводив з рабства і які бачили чуда Господні, й далі продовжували грішити, зробили собі Золотого Тільця й почали йому поклонятись.

Лише через сорок років підійшли ізраїльтяни до обіцяного Богом Краю, видавивши з себе рабський дух і звички.

Отримавши з Божою допомогою у 1991 році Незалежність, Україна отримала у спадок від Радянської імперії родючі землі, розвинену промисловість, освічених і висококваліфікованих спеціалістів.

Але Господь не дарував нам свого Мойсея та й рабська психологія та ідолопоклонство за один день не зникають. Ось уже 27 років ми блукаємо по пустелях та чужих землях, замість того щоб будувати Землю обітовану у себе в Україні. 

Вітаючи земляків з черговою річницею Незалежності закликаю усіх до сповідування насамперед не матеріальних, а моральних цінностей, єднання, відповідальності усіх громадян перед своєю Державою та майбутніми поколіннями українців. Щоб до 40-ї річниці, нас було б хоч 40 мільйонів!!!

Читати також: 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли буде перший дзвінок у Луцьку
Наступна новина Гунчик отримав посаду в «Укроборонпромі», – ЗМІ
Останні новини
Схожі новини