Депутат-аграрник Волиньради може очолити управління у справах молоді та спорту ОДА

Депутат-аграрник Волиньради може очолити управління у справах молоді та спорту ОДА

Депутат Волинської обласної ради від Аграрної партії Андрій Мельник претендує на посаду начальника управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Про це свідчить електронна декларація, яку депутат оприлюднив як кандидат на цю посаду, – пише ВолиньPost.

Чи є інші кандидати на цю посаду, наразі невідомо. Але прийом документів офіційно ще триває до 17 год. 15 хв. 26 січня 2022 року.

Зауважимо, що у 2021 році Андрій Мельник став начальником управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Волинської обласної державної адміністрації. До того ж, у 2020 році Андрій Мельник був призначений на посаду заступника голови Ратнівської райдержадміністрації, де працював до моменту ліквідації цієї структури.

Варто зазначити, з 2004 по 2008 рік Андрій Мельник був керівником відділу по роботі з молоддю Волинського обласного філіалу Партії регіонів. З 2008 року - заступник голови Волинської обласної організації Партії регіонів з організаційної роботи. У 2010 році вперше обраний депутатом Волинської облради від Партії регіонів.

У 2020 році знову обраний депутатом обласної ради від Волинської партійної організації Аграрної партії України. До того ж, пан Андрій член фракції Аграрної партії України в обласній раді та член постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин.

Нагадаємо, нещодавно у Волинській ОДА оголосили конкурс на зайняття посади начальника управління у справах молоді та спорту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Більше людей з ускладненнями: ситуація у ковідному госпіталі в Боголюбах
Наступна новина В Україні 49% дорослого населення вакциновано від ковіду
Останні новини
Схожі новини