Депутати не змогли обрати нового голову Ківерцівської райради

Депутати не змогли обрати нового голову Ківерцівської райради
Ківерцівська районна рада (фото: прес-служба ради)

Депутати Ківерцівської районної ради не змогли обрати нового очільника. 

Нового голову мали б обрати сьогодні, 30 листопада, під час сесії райради таємним голосуванням. Утім, не вистачило голосів, – пише ІА ВолиньPost.

В серпні цього року попередній голова Ківерцівської райради Василь Хмілевський склав повноваження за власним бажанням, тож на сесії 30 листопада мали б обрати нового очільника ради. 

Для голосування була одна кандидатура - Юліана Таранчука, який з 2015 року до цього часу є першим заступником голови Ківерцівської райдержадміністрації. 

Як розповів після таємного голосування заступник голови лічильної комісії, депутат Олександр Кушнір, зареєструвалися на сесії 28 депутатів, отримали бюлетені та проголосували – 18. 

За Юліана Таранчука свої голоси віддали 16 обранців ківерцівської громади, ще двоє – не підтримали жодного кандидата. Утім, 16 голосів замало для того, аби Юліан Таранчук став головою райради. 

Зауважимо, що під час голосування у залі, де відбувалося засідання сесії, були присутні молодики спортивної статури, які після озвучення результатів залишили приміщення. 

Нагадаємо, батьки учнів школи села Озеро 30 листопада прийшли на засідання сесії райради, вимагаючи звільнення директорки школи Світлани Степанюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У перший день зими лучан закликають пошити іграшки для онкохворих діток
Наступна новина Нова бруківка і лавки: як облаштовують сквер у центрі Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини