У Ківерцях на сесії райради батьки вимагають звільнення директорки школи. ФОТО

У Ківерцях на сесії райради батьки   вимагають   звільнення директорки школи. ФОТО
Джерело фото: ВолиньРоst

У Ківерцях  батьки учнів школи села Озеро 30 листопада прийшли на засідання сесії райради, де прийматимуть  рішення щодо директорки школи Світлани Степанюк.

Декілька десятків батьків таким чином вкотре вимагають звільнити директора школи, – пише інформаційне агентство ВолиньРоst.

Нагадаємо,у червні громадськість сколихнуло повідомлення, що Світлана Степанюк змусила учня переписати іспит з математики, хоча це заборонено. Розповідають батьки і про інші зловживання директорки своїм службовим становищем. Зокрема, про булінг.  

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Доки у селі на Волині не звільняють скандальну директорку, діти не ходять у школу. ВІДЕО

В Озері розповідають, що раніше школа у їхньому селі була успішною, а класи – добре наповненими. Натомість зараз батьки нерідко відправляють дітей вчитися у школи інших сіл або ж до райцентру, адже успішність учнів – дуже низька, а ставлення до них часто безпідставно зневажливе. Більше того, у школі взагалі відсутні два старші класи, адже там залишилося лише по два учні, тож вони змушені навчатися індивідуально.

Коли скандал набрав розголосу, за те, що змусила учня переписувати ДПА, директор отримала догану. Утім, тепер жінка судиться, аби її скасували. Батьки ж вже півроку вимагають звільнити директорку. Зробити це може районна рада, адже саме вона є роботодавцем.

Станом на 10:25 у райраді обирають голову, далі ж мають розглянути питання щодо скандальної директорки школи села Озеро.

У сесійній залі присутні поліцейські.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не бачу для цього підстав», - Іван Мирка про заборону маршрутці 251 їздити центром Луцька
Наступна новина На Волині депутати закликали Нафанаїла підтримати створення Єдиної помісної церкви
Останні новини
Схожі новини