Депутати працюють над проектом обласного бюджету

Депутати працюють над проектом обласного бюджету

Нагадаємо, ОДА внесла в обласну раду проект рішення Про проект обласного бюджету на 2018 рік. Документ наразі розглядається в профільних комісіях обласної ради.

Сьогодні питання вичали члени постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Проект представив директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк. Він зазначив, що за доходами бюджет становитиме майже 8,4 млрд грн.

Вся структура доходів. інформація про міжбюджетні трансферти та видатки з обласного бюджету детально описані у Пояснювальній записці до проекту рішення. Постійна комісія рекомендувала сесії підтримати проект бюджету, внесений ОДА.

Таку ж рекомендацію мають члени постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій.

Завтра, 15 грудня проект бюджету розглянуть депутати з постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, а також бюджетна комісія.

Нагадуємо, сесія обласної ради розглядатиме бюджет 18 грудня. Початок пленарного засідання о 12.00.

 

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що має бути у тарілці людини, яка правильно харчується. ІНФОГРАФІКА
Наступна новина Чоловік порахував, скільки насправді слоненят в удаві з мультика «38 папуг»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні