Діда Мороза, який фотографується з дітьми біля луцької ялинки, мало не оштрафували. ФОТО

Діда Мороза, який фотографується з дітьми біля луцької ялинки, мало не оштрафували. ФОТО
За образ Діда Мороза чоловікові не платять ні з міського, ні з обласного бюджету

Діда Мороза, який на Театральному майдані у Луцьку щороку фотографується з містянами та гостями обласного центру, хотіли прогнати з-під ялинки та виписати штраф.

Про це він розповів виданню Волинь24.  

За словами чоловіка, за образ Діда Мороза, який щороку ходить біля новорічної ялинки, йому не платять ні з міського, ні з обласного бюджету. 

«Роблю це тому, що мені подобається, та й людям святкового настрою моя одіж та борода додають. Цьому кожуху вже майже 80 років. Ходжу в ньому щороку біля ялинки нашої ще з 89-го року», – розповів він. 

За словами Діда Мороза, 11 січня до нього підійшли працівники департаменту муніципальної варти, які хотіли оштрафувати за те, що він нібито незаконно заробляє гроші в центрі Луцька. 

«Підійшли до мене муніципали і сказали, що я веду незаконний бізнес. Сказали піти на вулицю Богдана Хмельницького (там знаходиться офіс департаменту муніципальної варти, – ред.), то я й пішов. Довго мене там тримали, я давав пояснення, чому тут ходжу. Вони все зрозуміли і відпустили. Так мені боляче стало від того, що змусили старого діда йти на Богдана Хмельницього і давати якісь пояснення. Якби ж я від того мільйони мав... А так, нічого. Буває, хтось копійку підкине, але ж бізнес – ні», – сказав чоловік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Старовижівщині громада Московського патріархату вирішила перейти до ПЦУ
Наступна новина На перегляді у «Волині» – два футболісти зі Львова, – ЗМІ
Останні новини
Схожі новини