«Дикун FOREVER» їде до Луцька

«Дикун FOREVER» їде до Луцька

У Луцьку відбудеться  стендап комендія «Дикун FOREVER».

Вистава запланована на   22 лютого і розпочнеться  о 19:00 у  Палаці культури міста Луцька (вулиця Богдана Хмельницького, 1).

«Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» – це моноспектакль в якому намагаються примиритися дві галактики, два простори – Чоловік та Жінка. Глядач, сміючись від початку до завершення вистави, під завісу виявляє, що легко відповів для себе на запитання «Як змиритися та ужитися зі своєю другою половинкою?». Не дарма «Дикун» настільки відомий та популярний у всьому світі! А в Нью-Йорку 18 липня оголошений Днем Печерної людини а також 44-а вулиця перейменована в «Дорогу печерної людини», – повідомляють організатори.

«П’єса була написана американським сімейним психологом, а також за сумісництвом актором – Робом Беккером. Прем’єра відбулась на Бродвеї 26 березня 1995 року і з тих пір не сходить зі сцен по всьому світу, та навіть занесена до Книги театральних рекордів як найбільш довгограюче one-man show», – йдеться у повідомленні.

«Вистава у жанрі стендап. Це є веселий монолог актора про відносини між Чоловіком та Жінкою. На прикладі власних сімейних відносин, актор висвітлює абсурдність взаємних претензій, спорів та конфліктів, які до болі знайомі усім, хто намагається «ужитися» в сімейному житті», – зазначають організатори.

Тривалість вистави – понад 2 години.

Вікова рекомендація – 16+.

Детальніше про подію тут : https://www.facebook.com/events/373392193438788/

Квитки можна придбати :

Довідки за телефоном

+380 66 555 79 86

+380 97 376 85 93


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині знищили півтисячі кабанів. Вірус африканської чуми не знайшли
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 22 лютого
Останні новини
Схожі новини