Дискотека в еконіспекції: поліції не відкрили двері

Дискотека в еконіспекції:  поліції не відкрили двері

Поліції, яка прибула на виклик через гучну нічну дискотеку в стінах будівлі та на поверсі, де знаходяться офіси Держекоінспекції у Волинській області, не відкрили двері. 

Про це «Першому» повідомили у прес-службі Патрульної поліції Волинської області. 

30 березня до редакції видання звернулися лучани, які мешкають поруч із будівлею на вул. Степана Бандери, 20 у Луцьку. За цією адресою знаходиться низка установ, зокрема, саме на 4 поверсі кабінети Державної екологічної інспекції у Волинській області. 

У офісах влаштували гучну дискотеку зі світломузикою та відчиненими вікнами. Відео гулянки зафіксували о 22.05. Дискотека тривала і після 23-ї години. 

Нагадаємо: нещодавно на Волині начальників двох відділів Державної екологічної інспекції затримали на одержанні 1000 доларів США неправомірної вигоди. 

Лучани, які мешкають навпроти будинку на Степана Бандери, 20, викликали патрульну поліцію. 

«Патрульні прибули на місце події, їм не відчинили двері. Матеріали передали в Луцьке РУП, їх розглянуть дільничні», – розповіли у патрульній поліції Волині. 
 

ЧИТАТИ ДЕТАЛІ ІНЦИДЕНТУ: 
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 254 нових хворих та 6 смертей
Наступна новина Якою була середня заробітна плата волинян у лютому 2021 року
Останні новини
Схожі новини